Wat Klik Proces Uniek Maakt

Wat Klik Proces
Uniek Maakt
Bart is 9 jaar geleden begonnen als zzper, die tijdens zijn studie wat bijverdiende. Drie jaar later heeft hij de keuze gemaakt om niet voor een baas aan de slag te gaan, maar om Klik Proces verder uit te bouwen.
Nu weer zes jaar verder zitten we met een prachtig team van 10 medewerkers te werken in ons kantoorpand in Bodegraven. De reden voor deze groei? Resultaat gecombineerd met heldere en eerlijke communicatie. Zes dagen per week, 50 weken per jaar.
Maar geloof ons niet op ons woord. Wij hebben liever dat je onze klanten op hun woord gelooft. Bekijk wat klanten zeggen over Klik Proces.


Maak Kennis Met
Ons Team
Geen Copycats Maar Uniek In Alle Opzichten


Unieke Voordelen Waar
Onze Klanten Gebruik
van Maken:
Meer dan 230 klanten geholpen
in 9 jaar
Al ruim 9 jaar is ons gehele team bezig met websites, Google, bezoekers, testen en meten. Iedere dag werken we hard om beter te worden. Na ruim 9 jaar kennen we niet alleen de kneepjes van het vak, maar hebben we ook bijzonder effectieve technieken gevonden (die bijna niemand toepast) en een bewezen werkend stappenplan ontwikkeld.
Werkt Vanuit Jouw Bedrijfsdoelen
De vindbaarheid en effectiviteit van een website structureel verbeteren kan alleen, wanneer de bedrijfsvoering daarvoor is ingericht. Te vaak zien we projecten vastlopen, omdat het bedrijf niet goed is ingericht op de te hanteren strategie. Daarom stellen we altijd een concrete strategie en stappenplan op, die past binnen jouw bedrijfsvoering.
Bewezen Werkwijze
Voor vele websites is een bijzonder goed resultaat neergezet. Dankzij de vele jaren ervaring, projecten en testen hebben we een bewezen werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze kan in iedere branche worden toegepast om websites te verbeteren.
Geen Contracten
Contracten, Nee! Dat is voor bedrijven die te weinig waarde toevoegen. Voor bedrijven die geen vertrouwen in elkaar hebben. Bij ons hoef je NOOIT een contract af te sluiten. Je kan de samenwerking stoppen wanneer je wilt.
Objectieve Rapportages
Wij kunnen veel vertellen en doen, maar met een objectieve rapportage weet je zeker dat het feitelijke informatie is. Dat je weet wat de voortgang is en of dat binnen het gestelde plaatje past.
Daarom ontvang je altijd objectieve (door software gegenereerde) rapportages. En vertrouw je het niet? Dan kan je altijd een eigen software product of een second opinion aanvragen. Graag zelfs! Ons resultaat zal voor zich spreken.
Unieke en Complete Content
Voor elke bedrijf en voor elke branche schrijven we unieke content. Je kan erop vertrouwen dat wij ons goed inlezen en altijd zullen schrijven vanuit het bedrijf.