Video Search Optimization (Video SEO)

[vc_row][vc_column][vc_column_text dp_text_size=”size-2″]

Video Search Optimization (Video SEO)

Wat houdt video search optimization in

Een videozoekmachine is een op het web gebaseerde zoekmachine die het web crawlt voor video-inhoud. Sommige videozoekmachines doorzoeken extern gehoste inhoud terwijl anderen toestaan ​​dat inhoud wordt geüpload en gehost op hun eigen servers. Met sommige engines kunnen gebruikers ook zoeken op type videoformaat en op lengte van de clip. De video-zoekresultaten worden meestal vergezeld van een miniatuurweergave van de video.

Videozoekmachines zijn computerprogramma’s die zijn ontworpen om video’s te vinden die zijn opgeslagen op digitale apparaten, hetzij via internetservers of in opslageenheden vanaf dezelfde computer. Deze zoekopdrachten kunnen worden uitgevoerd door middel van audiovisuele indexering, die informatie uit audiovisueel materiaal kan extraheren en als metadata kan opnemen, die door zoekmachines zal worden gevolgd.

Waarom is het belangrijk

Video content is de toekomst, mensen kijken liever naar een video dan dat ze een stuk tekst leven. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat 60% van de mensen die een video bekijken, zich 3 dagen later nog herinneren wat er in de video werd getoond en verteld. Bij teksten is dit percentage slechts 10%. Het is dus goed om je als bedrijf te gaan focussen op video content die goed gevonden kan worden.[/vc_column_text][rs_space lg_device=”20″ md_device=”” sm_device=”” xs_device=””][rs_button align=”text-center” size=”size-4″ btn_link=”url:https%3A%2F%2Fklikproces.nl%2Faanvraag%2F|||” btn_text=”Offerte Aanvragen”][/vc_column][/vc_row]