San Miguel Bier

Kouwe Flessen

Soorten Bieren
San Miguel Bier

San Miguel, Bier in vele soorten en maten

Marktleider San Miguel Brewery Incorporated heeft in het etiket van het bier van San Miguel Premium All-mout om aan te duiden van de eerste gouden medaille behaalde in 2009 door het merk uit het internationale award-geven het zegel van de zeer prestigieuze Monde Selection Awards opgenomen lichaam voor eindproducten van eet- en drinkgelegenheden.

Gelanceerd alleen in augustus 2008, het was de eerste poging voor SMB van premium bier in de Monde Selection Awards en het merk heeft onmiddellijk verdiend van de jury knikje voor zijn moutige smaak, aangenaam hoppy notities, zoetige smaak en glad evenwichtige bitterheid. San Miguel Premium All-mout is nu toegetreden tot de gelederen van Monde favorieten Pale Pilsen van San Miguel, San Miguel Super droog en Cerveza Negra in de aanhaling van de gouden medaille.

De marktleider kwam al eerder aan het ligt door een gouden bier medaille te winnen, slechts 8 maanden na het toetreden in de markt.

“We zijn vereerd met de erkenning, het gaat alleen om te laten zien dat Filippijnse gemaakt tot bier producten zijn op gelijke voet met’s werelds beste, assistent Vice President en brouwen technische groepsmanager Rebecca S. Flores zegt. SMB van topmerk San Miguel Pale Pilsen en Cerveza Negra ontving eveneens goud citaten terwijl het rode paard bier en San Mig licht won een zilveren.

“De Monde Awards verder inspireert SMB te bewaren en handhaven van de iconische, wereldklasse en award-winnende status van onze bierproducten in overeenstemming met onze stuwkracht van voortdurend leiden de groei van de drankindustrie,” verklaart Flores. Sinds 1964, worden SMB van bierproducten consequent door van de selectie van de Monde jury van deskundige proevers, brengen het vennootschappelijk awards aan vijf internationale hoge kwaliteit trofeeën, acht Grand Golds, 126 Golds en 76 Silvers, bovenop andere speciale citaten herkend.

San Miguel Premium All-mout bier behoort tot de sterke portefeuille van 8 biermerken en één niet-alcoholische drank van de grootste producent van het bier in de Filippijnen. Andere merken van San Miguel Beer zijn San Miguel Pale Pilsen, San Miguel Super droog, Cerveza Negra, San Mig Strong ijs, Red Horse bier, San Mig licht, Gold Eagle bier en de non-alcoholische drank Cali.

In 2009, SMB heeft verkocht 174.6 miljoen gevallen en San Miguel Premium All-mout werd van de grootste merken in termen van groei uitvoeren.

San Miguel Bier

Specificaties

Negen van elk 10 Filippino’s die voor een flesje bier bereiken aan een gelukkige gelegenheid of hun verdriet verdrinken Kies San Miguel.

Deze traditie die San Miguel Beer een praktisch onlosmakelijk deel van de Filippijnse samenleving geboekt sporen zijn begin tot 1890 met de inhuldiging van de La Fabrica de Cerveza de San Miguel.

Het eerste product te komen uit de brouwerij was San Miguel Pale Pilsen, het topmerk van San Miguel Brewery Inc. (SMB), het bier dochteronderneming van het conglomeraat San Miguel Corp

Sindsdien heeft SMB uitgebreid haar productportfolio evenals zijn bereik, zodanig dat San Miguel producten met inbegrip van Red Horse bier, San Mig licht en Cerveza Negra nu wereldwijd verkrijgbaar zijn.

In de eerste zes maanden van het jaar geregistreerd SMB, die brouwerijen in de Filippijnen en vier andere Aziatische landen opereert, een groei van 10 procent in de geconsolideerde winst op de kracht van hogere inkomsten.
Ter ere van de 125e jaar van San Miguel Pale Pilsen dit jaar SMB is de behandeling van bier en muziek liefhebbers naar een grand Oktoberfest vandaag op de MOA Concert gronden die muziek legendes, ambassadeurs van merk en beroemdheden zal verzamelen.

“[De 125ste verjaardag] geeft San Miguel Brewery Inc. goede reden om terug te brengen van legendarische artiesten afgelopen en presenteren meest genoten met de beste biermerken in het land,” zegt Menlou B. Bibonia, SMB de marketingmanager.

Gepland uit te voeren zijn Hotdog en Red Horse bier ambassadeurs Ely Buendía, Pepe Smith, Slapshock, Greyhoundz en Razorback.

Nettowinst steeg tot P6.9 miljard versus jaar geleden niveaus van P6.3 miljard, terwijl de omzet bedroeg P39.8 miljard, 5 procent beter dan P37.7 miljard in 2014.

VEEL van het oude San Miguel drukadvertenties geboekstaafd de heersende waarden en mode.
VEEL van het oude San Miguel drukadvertenties geboekstaafd de heersende waarden en mode.

In de Filippijnen, ondanks het feit dat een formidabele marktaandeel van ongeveer 90 procent, bleef SMB uit te voeren programma’s om de markt leiderschap en spur consumptie verder te versterken.

De muziek en het bier boordevol partij zal worden ook plaatsvinden in Laguna midden, Greenfield stad in Santa Rosa City, Laguna op 26 september; Cebu het Park in APA’s, Cebu City op 2 oktober; en Limketkai Center in Cagayan de Oro City op 3 oktober.

Het aanhoudende succes van San Miguel Beer bewezen profetische de woorden van een van de alcaldes die heeft geholpen bij het organiseren van de openingsceremonie van de brouwerij in 1890.

Volgens de SMB archieven, de alcalde in zijn toast zei: “Ik drink aan de welvaart van de brouwerij en ik wens dat elke keer dat de kranen van de vaten bier worden geopend, doblones (gouden aanzienlijke bedrag) voort zullen vloeien!”

Pilsener